Mandag 09.01 vil varmeveksler på varmeanlegget skiftes ut. Arbeidene medfører at radiatorvarme kobles ut mellom kl 07-15. Utkobligen vil medføre at innetemperatur vil synke ut over dagen. De som måtte være hjemme gjennom dagen må derfor påberegne å kle seg noe bedre enn normalt. Om noen har vinduer i luftestilling anbefales det å lukke disse.

Varmtvann i springen vil fungere som normalt.

Utskifting utføres på bakgrunn av at dagens varmeveksler viser seg å være i svært dårlig stand og vi ønsker ikke å stå i en situasjon hvor denne plutselig svikter under mange minusgrader. Selv om det er uheldig å gjennomføre slikt tiltak i vinterhalvåret velger vi å gjøre utskiftingen under kontrollerte former nå som det er meldt varmegrader på mandag.

Samtidig med utskifting av varmeveksler innstalleres det også nytt partikkelutskiller på varmesløyfen. Dette vil rense ut skit og partikler i varmesløyfen som har bygget seg opp over tid. Vi håper at tiltaket vil forbedre utfordringer med tette radiatorventiler som enkelte beboere har hatt utfordringer med den siste tiden. Generelt vil det bli bedre gjennomstrømning og effekt i alle radiatorer i borettslaget.

Beklager eventuelle heftelser utskiftingen måtte medføre.

 

Mvh, Styret